Nachrichten

Chocolade maakt gelukkig!

Bij het betreden van de winkel aan de Markt 52 krijg je direct een goed gevoel. De zoete geur van chocolade hangt in de winkel en de mooie creaties lachen je toe. Rousseau Maastricht Centrum is een prachtige zaak met de heerlijkste bonbons en pindarotsjes en boordevol eetbare cadeauartikelen van chocolade.

Lesen Sie mehr

The Sting

Marianne Driessen is de nieuwe shopmanager van The Sting. Bij een nieuwe manager horen nieuwe dingen, zoals nieuwe merken, een nieuwe indeling en ook een flink aantal nieuwe gezichten. Marianne geeft ons een korte rondleiding.

Lesen Sie mehr

1Maastricht

Maandelijks verschijnt er een speciale Mosae Forum pagina in weekkrant 1Maastricht met nieuwtjes over de winkels in het winkelcentrum en een overzicht van de activiteiten en events. 

Lesen Sie mehr

SURPRISE SHOPPER

Laufen Sie dem Suprise Shopper in die Arme und vielleicht bezahlt er Ihre Einkäufe! Der Surprise Shopper kann plötzlich auftauchen. Zusammen mit seiner Assistentin besucht er die Geschäfte vom Mosae Forum und überrascht er Kunden, indem er ihren Einkauf in den Geschäften bezahlt. 

Lesen Sie mehr

CATWALK MAASTRICHT

Entdeckt die neuesten Trends in der Modestadt Maastricht! Jeden letzten Samstag des Monats (Dezember ausgenommen) sind nicht nur die gutgekannten Modeboutiquen und Modegeschäfte Schauplatz für Mode, sondern auch das Straßenpflaster Maastrichts.

Lesen Sie mehr